Personal training

Personal training groeit razendsnel. Een gezonde levensstijl hanteren staat steeds hoger in het vaandel, en dat is maar goed ook. We willen tegenwoordig zo effectief mogelijk omgaan met onze tijd en hier maximaal resultaat voor terug krijgen. Dit is één van de redenen waarom personal training zo populair is geworden.

Contact
Personal Training JOSGYM

Diensten

  • PT 1-1€55,- p/u
  • PT 1-2€65,- p/u

Voordelen

Een persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling.
Een personal training is de meest effectieve trainingsvorm omdat je 1 op 1 begeleiding en individuele aandacht krijgt. Dit bespaart je tijd en zorgt voor optimaal resultaat.
Personal training is voor iedereen; ongeacht je doelstellingen zoeken we samen jouw grens op. 
Samen met een personal trainer een sportief doel bereiken is altijd leuker dan alleen.
  • Buiten of op locatieprijs op aanvraag

Diensten

Personal Training 1 op 1

Personal training 1 op 1

Persoonlijk trainingsschema gericht op jouw doelstelling

Effectieve trainingsvorm door 1 op 1 begeleiding en individuele aandacht

Wat jouw doelstelling ook is, we zoeken samen de grens op

Een stok achter de deur door middel van wekelijkse afspraken

  • 30 min€35,-
  • 45 min€45,-
  • 60 min€55,-
Personal Training 1 op 2 - duotraining

Personal training 1 op 2

Tarief per persoon wordt lager

Meer persoonlijke aandacht dan met groepslessen

Trainingsschema wordt per persoon op maat gemaakt

Gezellig om samen met je partner/vriend/vriendin te trainen en elkaar te motiveren om je persoonlijke doelen te behalen

  • 60 min€65,-
  • Buiten of op locatieprijs op aanvraag

JOSGYM aanpak

Get fit, have fun; dat is mijn motto! Ik wil mijn trainingen leuk, afwisselend en uitdagend houden, maar plezier moet altijd op nummer 1 staan. Ik wil ervoor zorgen dat sporten bij jou in je levensstijl gaat passen zonder dat het voelt als een last. Mijn eerste taak is dus: zorgen dat jij sporten leuk gaat vinden!

Intake

Na een eerste kennismaking (via whatsapp of telefoon) maken we een afspraak voor een intakegesprek en beweeg/belastscan. In het intakegesprek beginnen we met een algemeen praatje waarin we elkaar wat beter leren kennen, hierna ga ik wat specifieker in op wat jouw drijfveer, doelen en verwachtingen zijn. Andersom wil ik ook weten wat jij van mij verwacht.

Vervolg

De beweeg/belastscan bestaat uit 6 basisoefeningen waarbij ik erachter wil komen hoe jij motorisch in staat bent te bewegen en of ik tijdens het programmeren rekening moet houden met bepaalde blessures/klachten/chronische aandoeningen van jou.

Na dit gesprek maken we een vervolgafspraak voor een eerste training en ga ik beginnen met het programmeren.

Personal Training Fun

Reviews

Wat klanten van JOSGYM vinden

Sporten is nooit mijn hobby geweest, dus ik heb een stok achter de deur nodig. Trainen bij Jos is die stok achter de deur; ik voel me beter en fitter. De trainingen zijn prettig; Jos is rustig, maar zorgt er wel voor dat je verder komt; voor mij is een training bij Jos een uitkomst!

Review Personal Training Anja
Anja

Ik word nu sinds een aantal weken persoonlijk begeleid door Jos. In deze één op één sessies kan hij je adviseren, bijstaan en dat extra zetje geven om de oefeningen op een correcte manier af te ronden. Tijdens deze sessies vertelt hij precies wat de juiste houding is en waar je op moet letten om geen blessures op te lopen. Ik ben in training voor de marathon en hij begeleidt me momenteel vooral op conditioneel vlak (veel interval) en met veel core/been oefeningen.

Review Personal Training Arnoud
Arnoud

Trainen bij Jos was een super goede ervaring! Jos is een fijne trainer door zijn kennis, inzicht, geduld, passie voor het vak én humor 👌. Fijne energie en openheid maakte dat ik met super veel plezier de trainingen volgde. Thanks!

Review Personal Training Melissa
Melissa

Ideaal om mijn dag te starten om 07:00. Ondanks eigen ervaring sporten trekt Jos me over de lijn om steeds weer alles te geven. Serieus waar nodig en betrokken bij mijzelf als persoon en qua voeding de juiste “balans” vinden. Elke week een nieuwe uitdaging!

Review Personal Training Rutger
Rutger

Ik heb Jos leren kennen als een zeer enthousiaste en professionele trainer. Hij legt de oefeningen en het doel ervan duidelijk uit en zorgt continu voor een gevarieerde training. Daarnaast is Jos een gezellig persoon wat er voor zorgt dat de personal training altijd lekker snel voorbij vliegt!

Review Personal Training Stephanie
Stephanie

Jos komt altijd met nieuwe dingen. Leuke afwisselende oefeningen. De training wordt nooit saai of eentonig. Maakt het een stuk leuker om naar de sportschool te gaan.

Paul

Personal training bergambacht

Ben je op zoek naar een effectieve manier om je fitnessdoelen te bereiken en een gezonder, energieker leven te leiden? Bij JOSGYM begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn, en daarom bieden we gepersonaliseerde personal trainingssessies in Bergambacht, speciaal ontworpen om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Waarom kiezen voor JOSGYM?

1. Persoonlijk

Jos is een deskundige trainer die begrijpt dat een one-size-fits-all benadering niet werkt als het gaat om fitness. Bij JOSGYM krijg je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw doelen, fysieke conditie en levensstijl.

2. Ervaring en Expertise

Als ervaren personal trainer beschikt Jos over de kennis en vaardigheden om je te begeleiden bij elke stap van je fitnessreis. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of herstelt van een blessure, we hebben de expertise om je te helpen.

3. Motivatie en Ondersteuning

We begrijpen dat motivatie soms moeilijk te vinden is. Daarom bieden we niet alleen trainingssessies, maar ook de broodnodige motivatie en ondersteuning om je op het juiste spoor te houden, zelfs op de moeilijkste dagen.

4. Gemak

JOSGYM is gevestigd in Bergambacht en biedt gemakkelijke toegang voor inwoners van Bergambacht en omliggende gebieden. Onze flexibele uren stellen je in staat om trainingssessies in je drukke schema te passen.

5. Resultaten

Het uiteindelijke doel van JOSGYM is om je tastbare resultaten te bieden. Of je nu werkt aan gewichtsverlies, krachttoename, uithoudingsvermogen of algemeen welzijn, we zetten ons in om je te helpen je doelen te bereiken.

Begin Vandaag Nog met JOSGYM

Get fit, have fun

Neem contact op voor het inplannen van een kennismaking.

(t.w.v. €65,-)
Contact

Locatie

Wij geven personal training op onze locatie Pleinstraat 23 te Bergambacht, in de Krimpenerwaard. Personal training op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.